Sollicitatie begeleiding in Zuid-Holland

Heb jij binnenkort een belangrijke sollicitatie staan en wil jij tijdens de voorbereidingen graag begeleiding ontvangen in Zuid-Holland? Je wilt natuurlijk een baan vinden die echt bij je past en waar jouw kwaliteiten perfect op aansluiten. Wanneer je een loopbaancoach van KlantKlik inschakelt achterhaal je welke baan echt bij je past.

Eenvoudig en praktisch

Duurzame inzetbaarheid voor grote & kleine bedrijven

Dollicitatie begeleiding voor individu

Begeleiding nodig voor je sollicitatie?

Neem contact op

Diagram

Ga voorbereid jouw sollicitatie in dankzij de begeleiding die wij bieden in Zuid-Holland

Tijdens de loopbaancoaching die wij aanbieden, ontvang je de juiste begeleiding om niet alleen jezelf beter te leren kennen, maar ook om jezelf te leren begrijpen. Wanneer je van werk wilt of moet veranderen, wil je uiteraard wel werk gaan doen waar je blij van wordt. Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw kwaliteiten te achterhalen, zoals de kennis die je hebt of de vaardigheden die je beheerst. De begeleiding die wij tijdens loopbaancoaching aanbieden in Zuid-Holland, zorgt ervoor dat jij uitstekend voorbereid jouw sollicitatie in gaat.

 

Ontdek jouw kwaliteiten

Wij maken graag samen met jou helder wat voor soort werk je het beste kunt doen. Wij gaan hierbij praktisch en eenvoudig te werk, zodat jij handvatten hebt om door te pakken. Maak je eigen keuzes tijdens je loopbaan en zet jouw doelen centraal. Samen bepalen we welke onderdelen van de coaching voor jou handig zijn. Wil jij graag een gesprek over jouw loopbaan of een training volgen? Of wil je graag van ons begeleiding ontvangen in Zuid-Holland voor een aankomende sollicitatie? Neem telefonisch contact met ons op via 06 22851060 of stuur een e-mail naar info@klantklik.nl.

Diagram