Ben jij niet blij met het werk dat je nu doet?
Wil jij liever een baan die je energie geeft en je de juiste uitdaging biedt?
Wil jij werk vinden dat echt bij je past?
Moet je ander werk zoeken door een reorganisatie?

Loopbaanbegeleiding in Rotterdam en omstreken

Het inschakelen van een loopbaanadviseur voor passende loopbaanbegeleiding in Rotterdam is sterk aan te raden wanneer je vastloopt binnen je loopbaan. Je bent niet de enige die van werk moet/wil veranderen. Veel mensen doen werk dat ze op zich goed kunnen, maar wat geen werk is waar ze blij van worden. Laat staan dat ze dit werk tot hun pensioen vol kunnen houden. Ze willen wat anders. Of mensen moeten op zoek naar ander werk omdat hun bedrijf reorganiseert. Maar hoe vind je nu uit welke baan echt bij jou past?

Met loopbaanbegeleiding in Rotterdam wordt duidelijk welk werk echt bij je past

Kies je voor loopbaanbegeleiding in Rotterdam bij Klantklik, dan word je door mij, als loopbaanadviseur, begeleid om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. We kijken welke kwaliteiten (zoals kennis en vaardigheden) je hebt. We kijken ook naar de talenten die je in je hebt, maar die je niet ontwikkeld hebt en dus niet gebruikt in je werk. Je krijgt een antwoord waar je blij van wordt. We kijken ook wat jou veel energie kost.

Je kiest zelf wat jij wilt

Het resultaat van de loopbaanbegeleiding nabij Rotterdam is dat  via een loopbaanadviseur helder wordt wat voor soort werk je het beste kunt doen. Je weet welke route je wilt afleggen in jouw verdere loopbaan.

Je kiest zelf voor je werk en loopbaan, in plaats van dat je baas en/of leidinggevend voor jou kiest. Ook als je in het midden of aan de laatste jaren op de tijdbalk van je werkende leven staat, kun je kiezen voor wat jij wilt. Iedereen kan op elk moment in zijn/haar loopbaan actie ondernemen.

Ieder mens is anders

Hoe we het traject van de loopbaanbegeleiding in Rotterdam inrichten met een loopbaanadviseur, verschilt per persoon. Het ligt aan jouw persoonlijke situatie en het doel dat je voor ogen hebt. Samen bepalen we welke onderdelen van de coaching voor jou handig zijn.

Denk daarbij aan:

  • Loopbaanscan (APK meting)
  • Loopbaanadvies
  • Ondersteuning naar nieuw werk, hoe kom ik aan die nieuwe baan?
  • Talenten vertalen naar nieuwe baan, begeleiding verkennen arbeidsmarkt
  • Hoe ga je solliciteren en netwerken
  • Training gesprekstechnieken
  • Persoonlijke uitstraling, hoe kom je over
  • Ondersteuning bij opstellen CV een motivatiebrief
  • Bepalen en ondersteunen met online zichtbaar maken, je profielfoto, welke website

Vraag naar meer informatie

Belangrijk is dat je behoudt (en verbetert) waar je al goed in bent, je verbetert wat niet goed loopt en soms zelfs dingen afleert. Het belangrijkst is dat je zicht hebt op wat jij goed kan, zodat je keuzes kunt maken die bij jou passen, waardoor je tot je pensioen je inkomen kan blijven verdienen. Wil je graag meer weten over het inschakelen van een loopbaanadviseur of wil je weten hoe de loopbaanbegeleiding in omgeving Rotterdam eruit ziet? Bel voor meer informatie naar  06 22851060 of stuur een e-mail naar info@klantklik.nl.

Ik wil in gesprek over mijn loopbaan